Ekonomibolaget - Bokföring, Redovisning, Rådgivning till ditt företag

Välkommen till Ekonomibolaget, din professionella partner inom ekonomi och redovisning. Vi förstår att redovisning och ekonomins olika delar kan vara komplicerat och tidskrävande. Därför erbjuder vi på Ekonomibolaget skräddarsydda tjänster som ger dig möjlighet att fokusera på andra vitala delar inom verksamheten.

Kontakta oss

Hjälp med bokföring och ekonomi av en erfaren redovisnings-byrå

Med vår expertis inom bokföring, lönehantering och skatterådgivning är vi den perfekta partnern för alla små och stora företag. Vi tar hand om allt från fakturering, löneutbetalningar och bokslut till årsredovisningar och deklarationer - så att du kan fokusera på att driva din verksamhet.

Outsourca redovisningen till oss på Ekonomibolaget så hjälper vi er med allt från löpande bokföring till upprättande av bokslut, årsredovisning, deklarationer och skatterådgivning.

EB_7_5_19-013-1

Redovisningsbyrå

Vi är en redovisningsbyrå i Stockholm som tillhandahåller tjänster inom löpande bokföring,  redovisning, deklarationer och årsredovisningar.

EB_21_10_20-139

Skatterådgivning

Våra erfarna skatterådgivare hjälper er att genom skatteplanering maximera avkastningen och minska skattekostnaderna – både för företaget och för dig som ägare eller delägare.

EB_21_10_20-111

CFO

Vi erbjuder ett flertal CFO-Tjänster för kortare eller längre uppdrag inom ditt företag eller organisation. 

 

Med Ekonomibolaget som redovisningsbyrå får du på ett enkelt sätt en bra kontroll på ekonomin i företaget. Varje månad får du ett lättöverskådligt rapportpaket som ger dig bra koll på hur bland annat resultatet och likviditeten utvecklas i företaget. På årlig basis upprättar vi ert bokslut och er årsredovisning samt övriga lagstadgade bolagsdokument.

Vi hjälper också mer än gärna till med måluppföljning, budgetarbete, ekonomiska analyser och finansiella utvärderingar.

Tjänsterna vi erbjuder säkras i enlighet med vårt interna kvalitetssäkringssystem och vi har mycket gott renommé när det kommer till effektivitet, kvalitet och god service. Våra redovisningskonsulter har många års erfarenhet av att arbete med företag i alla tänkbara storlekar och branscher.

Året runt finns vi tillgängliga för rådgivning angående företagets och ägarnas ekonomi. Via aktiv seriös skatteplanering ser vi löpande till att minimera dina skattekostnader och maximera din avkastning.

Exempel på löpande ekonomitjänster vi erbjuder:

✓ Löpande bokföring
✓ Kund- och leverantörsreskontra
 Projektredovisning
 Löneadministration
✓ Månadsrapportering
✓ Deklarationer

Exempel på bokslutsarbeten vi kan hjälpa er med:

 Bokslut
 Årsredovisningar
 Inkomstdeklarationer
 Skatterådgivning
 K10-blanketter för delägarna

EB_7_5_19-131

 

 

Vi startade vår redovisningsbyrå efter att vi drivit vinstgivande företag där vi sett behovet av att ge företag lönsamma råd de förstår. Vår digitala redovisning och positiva engagerade auktoriserade redovisningskonsulter och certifierade affärsrådgivare ger dig en värdefull samarbetspartner över förväntan.  Vi är certifierade hållbarhetskonsulter i integrerad rapportering <IR> och GRI Global Reporting Initiative.

Vi är med och utvecklar NSRS den nya hållbarhetsstandarden för små och medelstora företag i Norden.

Självklart är vi fortfarande auktoriserade redovisningskonsulter och certifierade affärsrådgivare. Vi har bara integrerat det hållbart lite mer.

Vi vill att alla företag ska ha råd att växa sunt.

 
UPPTÄCK HUR VI HJÄLPER FÖRETAG ATT VÄXA SUNT

Vi skapar mer värde med mindre resurser. Ekonomi betyder att hushålla med resurser. Vi är en grön samarbetspartner som både ger lönsamma råd och skapar mer värde med mindre resurser. Låt oss bjuda på fika och en timma där vi räddar planeten och stärker affären.

 

Niklas har varit med från starten när Diplomat Communications grundades 2003. Han har varit ett ovärderligt bollplank under bolagets alla faser. I medgång såväl som motgång! Att oaktat bolagsrelaterad frågeställning kunna lyfta luren och få hjälp av Niklas eller någon i hans team är en ovärderlig trygghet och sparar mig mycket tid. Jag har även uppskattat att vi har fått behålla samma kontaktpersoner genom alla år. Det gör att Niklas och teamet alltid hittar lösningar som passar just oss.
Sonja Rasin
Group CEO & Partner, Diplomat Communications AB
Med Dani från Ekonomibolaget fick vi in en duktig CFO som jag har kunnat ha en konstruktiv och öppen dialog med redan från start. Istället för att vi bara ses vid vissa fasta tillfällen så har vi en pågående organisk diskussion. Jag bollar frågor till Dani som lyssnar in, bromsar mig när det behövs och talar om vad jag borde och inte borde göra”
Henrik Båge
CEO, Co-Founder
– Jag har aldrig någonsin under min långa karriär haft en bättre ekonomiuppföljning.
Richard Elfström
Ordförande, Caluja Fastighets AB
– Jag har läst ditt förslag och älskar det. Alltihop – klart, enkelt och tydligt. Tack – du är bäst!
Tomas Roxenback
VD, Roxenback Reklam AB
1 min read

Ekonomibolaget byter branschorganisation

Vi på Ekonomibolaget i Sverige AB är glada att meddela en viktig nyhet som markerar ett nytt kapitel i vår resa. Efter...
2 min read

3:12-reglerna. Förslag på förenkling och förbättring!

Bakgrund 3:12-reglerna är bestämmelser som gäller för ägare av fåmansföretag, vilket är företag där fyra eller färre...
1 min read

Sakutdelning

Sakutdelning är ett sätt för svenska aktiebolag att dela ut tillgångar till sina aktieägare utan att nödvändigtvis...
 

HÅLLBARHETSREDOVISNING

Ekonomibolaget tillsammans med systerbolaget Lön & HR Bolaget är diplomerade i miljöledning ISO 14001. Vi följer CSRD som innehåller krav på vissa företag att ta fram en hållbarhetsrapport. Idag är detta ett krav för företag med fler än 500 anställda, men vi ser möjligheterna med att göra detta även inom vår bolagsgrupp. Vi kan även hjälpa dig och ditt företag att ta fram en hållbarhetsrapport!

Här kan du läsa våra integrerade års- och hållbarhetsredovisningar:

Hållbarhetsredovisning 2021

Hållbarhetsredovisning 2022

Hållbarhetsrapport 2023

Är du intresserad av våra tjänster inom redovisning och ekonomi?

Kontakta Ekonomibolaget idag! Vi är här för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor.

Vi ser fram emot att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att spara tid och resurser genom att erbjuda effektiva och anpassade lösningar för ekonomi och redovisning.

Kontakta oss - Ekonomibolaget | Din Redovisningsbyrå