Redovisningsbyrå Stockholm

Välkommen till en modern redovisningsbyrå på Östermalm i Stockholm. Vi har auktoriserade redovisningskonsulter, certifierade affärsrådgivare och skatterådgivare.

Kan man få mer av mindre? Ja, Vi på Ekonomibolaget hjälper er att växa sunt och göra mer av rätt saker för ert företag och vår planet.

Ekonomibolaget erbjuder hjälp i allt från löpande bokföring och rapportering till upprättande av årsredovisning, deklarationer och skatterådgivning.

Med Ekonomibolaget som er redovisningsbyrå kan ni bl.a. få hjälp med budgetering, projektredovisning, målstyrning, ekonomichefskompetens.

 

Redovisningsbyrån som ger dig råd att växa sunt

Ekonomibolaget hjälper årligen fler än 250 företagare att minska sin skatt. Vi ser till att ni maximerar avkastningen och minimerar skatten genom att bäst utnyttja 3:12-reglerna för företagare. Detta innebär att delägare i många fall kan minska sin marginalskatt på ca 52 procent till att istället betala 20 procent skatt på utdelning.

 

Ett urval av redovisningstjänster vi kan hjälpa till med

Affärsutveckling

Bokslut

Budget

Deklarationer

Ekonomichefstjänster

Ekonomistyrning

HR-tjänster

Koncernredovisning

Kundfakturering

Leverantörsfakturahantering

Löner

Löpande bokföring

Moms och arbetsgivaredeklarationer

Målstyrning

Projektredovisning

Rapportering

Rådgivning

Skatteplanering

Utläggsredovisning

Årsredovisningar

 

Kontakta oss om du vill ha en modern och effektiv redovisningsbyrå med vassa skatterådgivare.

Senaste inläggen på Ekonomibloggen

Vi ger företag råd att växa sunt. Prenumerera här!

Skräddarsydda ekonomitjänster som passar just er

Vi utvecklar och anpassar skräddarsydda tjänster efter er verksamhet – era behov styr vad vi står till tjänst med. Vi sköter allt det löpande ekonomiarbetet från bokföring till löner och månatliga skattedeklarationer. Årligen upprättar vi bokslut och årsredovisningar. Som kund hos oss får ni varje månad ett lättöverskådligt rapportpaket som ger er tydlig kontroll över hur resultatet och likviditeten utvecklas.

Fåmansbolag

Fåmansbolag

Tillsammans med er sätter vi upp effektiva administrativa rutiner så att ni kan fokusera på att utveckla verksamheten.

Läs mer

Konsultbolag

Konsultbolag

Med hjälp av modern projektredovisning får ni ett bra verktyg för att öka lönsamheten per kund, för projekt och för hela företaget.

Läs mer

Större bolag

Större bolag

Ni får en löpande, begriplig uppföljning och rådgivning som ni kan använda som beslutsunderlag för att utveckla er verksamhet

Läs mer

Få råd att växa och utvecklas med oss

Vill du få hjälp med att höja vinstmarginalen och öka tillväxten? Är du ute efter att få lägre skatt och skapa lönsammare projekt? Eller vill du få hjälp med den löpande bokföringen och löneadministrationen? Hos oss får du personlig service av team med erfarna, auktoriserade redovisningskonsulter.

Sedan starten 2009 har vi framgångsrikt hjälp ett stort antal kunder att utveckla sina verksamheter. För tillfället levererar vi ekonomisk service till omkring 200 kunder.

Rådgivning för fåmansbolag

Vi är experter på att hjälpa fåmansföretag med att hitta ekonomiska möjligheter som företaget att växa. Våra skatterådgivare hjälper årligen ett stort antal fåmansföretag att minska skatten och att på bästa sätt utnyttja 3:12-reglerna. Samtliga transaktioner som du eller ditt företag genomför medför olika skattefrågor - på Ekonomibolaget arbetar vi tillsammans med dig för att nå bästa möjliga lösningar på dessa frågor och för att ta fram strategier för hanteringen av era skatter. Målet är att ni ska reducera skattekostnaden för att få pengar över till annat.

Läs mer här

ansvarsfullt.serex SRF Medalj-redovisning

Ekonomibolaget har auktoriserade redovisningskonsulter, arbetar enligt Svensk standard för redovisningsuppdrag, Rex, och är medlemmar i SRF - Sveriges redovisningskonsulters förbund.

Bli kontaktad inom 24 h

Så kul att du vill komma i kontakt med oss. Fyll i dina uppgifter nedan och ange gärna vad det gäller så hör vi av oss inom kort.

Företagarna.se