Lönsamma råd att växa sunt.

Om oss

EB_7_5_19-381
Det man fokuserar på-växer

Vi lyssnar, sätter mål och håller dig fokuserad medan vi mäter ditt företags framgång. 

Ekonomibolaget ger företag råd att växa sunt.

 

EB_7_5_19-060
Det man mäter-händer

Digitalt, rätt och effektivt med motiverande rapportering och rådgivning. Vi sköter ert företags bokföring, bokslut, årsredovisning, deklarationer och skatterådgivning. Du får kontinuerligt rådgivning i samtal och anpassade företagsprofilerade rapporter.

EB_7_5_19-314
Vi Gissar inte-vi vet

Vi har branschens nöjdaste kunder och medarbetare.  Ditt företag får auktoriserade redovisningskonsulter och certifierade affärsrådgivare som är positiva och utbildas i ekonomi, kommunikation och affärsutveckling minst 70 timmar per år. Tillsammans har vi 265 års erfarenhet. Har du råd att avstå?

11-2021-06-08-14_21_04

Om Ekonomibolaget

Vi startade vår redovisningsbyrå efter att vi drivit vinstgivande företag där vi sett behovet av att ge företag lönsamma råd de förstår. Våra digitala redovisning och positiva engagerade och auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en värdefull samarbetspartner över förväntan.  Vi är certifierade hållbarhetskonsulter i integrerad rapportering <IR> och GRI Global Reporting Initiative.

Vi är med och utvecklar NSRS den nya hållbarhetsstandarden för små och medelstora företag i Norden.

Ta del av värdeskapande hållbar redovisning och rapportering med oss.

Självklart är vi fortfarande auktoriserade redovisningskonsulter och certifierade affärsrådgivare. Vi har bara integrerat det hållbart lite mer.

Vi vill att alla företag ska ha råd att växa sunt

 

Vårt Team

Niklas_Högstedt-03-1
Niklas Högstedt

Certifierad Affärsrådgivare

Josefine_Påhlman-27-1
Josefin Påhlman

Certifierad affärsrådgivare

Dani_Yohanoun-35-1
Dani Yohanoun

Certifierad affärsrådgivare

Upptäck hur vi hjälper företag att växa sunt

Vi skapar mer värde med mindre resurser. Ekonomi betyder att hushålla med resurser. Vi är en grön samarbetspartner som både ger lönsamma råd och skapar mer värde med mindre resurser. Låt oss bjuda på fika och en timma där vi räddar planeten och stärker affären.

Så tycker våra kunder

– Vår redovisningskonsult har tagit en roll som vida överstiger det man traditionellt ser som en typisk roll för en redovisningskonsult. Det värderar jag högt som chef för verksamheten. OSCAR HYLEÉN GROUP CEO & PARTNER, DIPLOMAT COMMUNICATIONS
– Jag har aldrig någonsin under min långa karriär haft en bättre ekonomiuppföljning. RICHARD ELFSTRÖM, ORDFÖRANDE CALUJA FASTIGHETS AB
– Jag har läst ditt förslag och älskar det. Alltihop – klart, enkelt och tydligt. Tack – du är bäst! TOMAS ROXENBACK VD ROXENBACK REKLAM AB

Kontakta oss