Digital kundportal - För säker, smidig hantering av din data

Vill du ha ett enkelt och smidigt system där ditt redovisningsteam ger dig råd och rapporter? Synk är svaret!

Vill du veta mer om Synk och våra tjänster? kontakta oss idag!

Kontakta oss

EB_21_10_20-097-1

Professionell hantering av er information i vårt system, Synk


 

Din CFO med sitt redovisningsteam ger dig råd och rapporter där du lätt kan följa och kommentera via nätet och mobilapp.

Som kund i Ekonomibolaget får ni tillgång till vår system Ekonomibolaget Synk. Den är en kundportal som ger er en snabb överblick över hur er verksamhet går och håller dig synkad med Ekonomibolagets team som jobbar för er. Ekonomibolaget Synk finns även som mobilapp vilket gör att ni kommer åt informationen var ni än befinner dig.

Vi fortsätter att utveckla vår dialog med kunderna och jobbar hårt för att ni med minsta möjliga insats ska förstå ert ekonomiska nuläge och få ut det bästa av ert företag i alla lägen. Nu tar vi ytterligare ett steg i detta arbete och erbjuder er nu Ekonomibolaget Synk som är ett presentationsverktyg som på ett enkelt och pedagogiskt sätt visar ditt företags siffror i form av staplar och grafer. Här får ni på ett smidigt sätt tillgång till all er ekonomi och kan enkelt se hur ekonomin utvecklas.

Fördelar med Ekonomibolaget Synk

✓ Öka förståelsen för ert företags ekonomi, hur verksamhetens resultat genereras och hur företaget växer och utvecklas

✓ Öka kommunikationen mellan er och oss

✓ Öka tillgängligheten dygnet runt, året om

✓ Skapa tillgänglighet till era administrativa dokument

✓ Ge er bättre möjligheter att ta rätt beslut

 

Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha ett säkert system att hantera din data i. 

Kontakta oss

 

Varför du ska outsourca din ekonomi

Flexibilitet och skalbarhet

Företagets ekonomiska behov kan variera över tid, speciellt under tillväxt- eller nedgångsperioder. Genom att outsourca kan man enkelt anpassa omfattningen av tjänsterna efter behov, vilket ger ökad flexibilitet och skalbarhet.

Fokus på kärnverksamheten

Genom att överlåta ekonomiska uppgifter till specialister kan företag fokusera mer på sin kärnverksamhet och strategiska mål. Det frigör tid och resurser som kan användas för att förbättra produkter, tjänster och kundrelationer.

Tillgång till expertis

Ekonomi och redovisning kan vara komplicerat och kräva specialkunskaper. Genom att outsourca till etablerade ekonomiföretag eller revisorer kan man dra nytta av deras expertis och erfarenhet, vilket kan minska risken för fel och felaktigheter i bokföringen.

Kostnadsbesparingar

Genom att outsourca ekonomin kan företag undvika kostnaderna för att anställa och utbilda intern personal för ekonomiska uppgifter. Istället kan de betala för de tjänster de behöver, när de behöver dem, vilket kan vara mer kostnadseffektivt på lång sikt.