Om oss

Välkommen till en modernare redovisningsbyrå

Ekonomibolaget är en redovisningsbyrå på Östermalm i Stockholm som erbjuder kompletta, skräddarsydda lösningar inom bokföring, redovisning, skatterådgivning, lön och HR.

 

Vi är proffs på skatterådgivning för fåmansbolag och att visa våra kunders ekonomiska möjligheter varje dag

Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag i alla storlekar och brancher med sin ekonomi. Med vår hjälp ser vi till att maximera era vinster och minska skatterna. Vi erbjuder prisvärda tjänster inom allt som hör till företagsekonomi, bokföring, redovisning och lön och kan hjälpa er med hela ekonomiprocessen eller valda delar – era behov styr vad vi kan hjälpa just ert företag med.

Våra medarbetare är erfarna, auktoriserade redovisningskonsulter och har minst fem års erfaranhet av arbete på redovisningsbyrå. Hos oss kan du bland annat få hjälp med:

✓ Löpande bokföring
✓ Redovisning
✓ Bokslut och årsredovisningar
✓ Deklarationer
✓ Löneadministration och HR-frågor

Vi följer REXSalk och är medlemmar i SRF. Våra redovisningskonsulter arbetar i kundteam för att kunna erbjuda er bästa möjliga service – vårt mål är att ge er trygghet, kvalitet och mer pengar i plånboken. Teamledare och seniora rådgivare på Ekonomibolaget har minst tio års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå och har tidigare i regel arbetat som CFO:s, ekonomichefer och controllers.

Skatterådgivning för fåmansbolag är vi proffs på och tycker om att hitta ekonomiska möjligheter som får dig och ditt företag att växa.

Fyra anledningar till varför du ska välja Ekonomibolaget som redovisningsbyrå

 1. Minska den interna administrationen
  Låt oss sköta ekonomin så får ni mer tid över till er kärnverksamhet, så att vi tillsammans kan se till att ert företag växer och utvecklas på bästa sätt.
 2. Flexbila lösningar
  Vi hjälper företag i alla storlekar, från enmansföretag till stora företag, i alla branscher med ekonomiska lösningar och låter era önskemål styra vilka tjänster vi kan erbjuda för just ert företag.
 3. Vi är proffs på det vi gör
  Att sköta den löpande ekonomin internt kan ofta vara tidskrävande och sluka resurser. Våra auktoriserade redovisningskonsulter är proffs på redovisning och är alltid uppdaterde på gällande regelverk och lagar. Med oss får du en effektiv ekonomilösning med högt ställda krav på kvalitet.
 4. Personlig service
  När du anlitar oss finns våra konsulter alltid nära till hands, redo att hjälpa er. Våra konsulter jobbar i team för att alltid kunna ge dig bästa möjliga service och finnas tillgängliga för er – oavsett var du befinner dig är vi bara ett telefonsamtal eller mail bort.

Är du inte redan övertygad om att välja Ekonomibolaget som din redovisningsbyrå? Läs vadnågra av våra kunder har att säga om vårt samarbete!

 

Ekonomibolaget inriktar sig på att ge ekonomisk service och rådgivning åt ägarledda företag. Företaget har sitt ursprung i en managementkonsultbyrå som grundades 2001 av Linda Norrstrand och Niklas Högstedt. Huvudkontoret finns på Tysta Gatan 4 i Stockholm. Styrelseordförande är Niklas Högstedt och VD är Linda Norrstrand.