Fåmansbolag och 3:12-reglerna

Fåmansbolag och 3:12-reglerna

Visste du att det finns skattefördelar för små fåmansbolag som är kända som 3:12-reglerna? Men det kan vara svårt att navigera i dessa regler och få ut det mesta av förmånerna som erbjuds. Därför finns våra skattekonsulter som erbjuder hjälp till fåmansbolag och 3:12-reglerna.

Genom att anlita en professionell konsult som har expertkunskaper inom fåmansbolag och 3:12-reglerna kan du få hjälp med att optimera din skatteplanering och säkerställa att ditt företag utnyttjar alla tillgängliga skattefördelar.

En konsult kan hjälpa dig att förstå och implementera reglerna om utdelning, löner och förmåner för fåmansbolag. De kan också hjälpa dig att navigera genom de krångliga skattereglerna och se till att du inte missar några av de förmåner som är tillgängliga för ditt företag.

Förutom att hjälpa till med skatteplanering kan en konsult också erbjuda råd om företagsstrategi, till exempel vilken typ av företagsstruktur som passar bäst för din verksamhet och hur du kan optimera din verksamhet för maximal lönsamhet.

Sammanfattningsvis kan anlitande av en professionell konsult som har expertkunskaper inom fåmansbolag och 3:12-reglerna hjälpa dig att optimera din skatteplanering och säkerställa att ditt företag utnyttjar alla tillgängliga skattefördelar. Detta kan i sin tur hjälpa dig att minska dina skatteutgifter och öka din företagsvinster.

Har ni frågor om 3:12-regelverket? Kontakta oss, så hjälper vi dig!

 

Kontakta oss