Hjälp med projektredovisning - Professionell och pålitlig tjänst

Få kontroll över projektlönsamheten med vår expertis inom projektredovisning

Vissa säger att ekonomi är tråkigt, men de flesta tycker att pengar är kul. Låt oss sköta det tråkiga, och hjälpa er att få mer av det roliga!

På Ekonomibolaget tycker vi att kommunikation är nyckeln till fungerande ekonomistyrning. Grundarna av Ekonomibolaget har sin bakgrund inom kommunikations- och PR-branschen vilket gör att vi förstår vikten av kommunikation som verkligen når fram och ger effekt.

Att ekonomin och siffrorna blir rätt och utgör ett bra beslutsunderlag för er som beslutsfattare är vårt ansvar som auktoriserade redovisningskonsulter. Vi älskar att påvisa möjligheter och att föra dialogen så ni och ert företag motiveras till framgång.

Med hjälp av modern projektredovisning har ert bolag ett bra verktyg för att bland annat öka lönsamheten per kund, för projekt och för hela företaget.

Vår målsättning är att vi som redovisningsbyrå ska ge er som kund en lättförståelig uppföljning och rådgivning varje månad, som ni i sin tur kan använda som beslutsunderlag för att få er verksamhet att växa och utvecklas. Vi erbjuder även skatteplanering inom ramarna för aktuella lagar och regler för att minimera skatten och maximera avkastningen.

För varje kund erbjuder vi Ekonomibolaget Synk – en egen kundwebb där all vår kommunikation och rapportering samlas. Vi jobbar helt digitalt och ni har alltid det du behöver, när ni behöver det.

Vissa säger att ekonomi är tråkigt, men de flesta tycker att pengar är kul!

Ekonomibolagets auktoriserade redovisningskonsulter har lång erfarenhet av att arbeta med projektredovisning. Med effektiva administrativa rutiner får ni mer tid över till att utveckla verksamheten. Med vår hjälp får ni en bra kontroll över exempelvis:

✓ Nedlagd tid per projekt

✓ Inköp per projekt

✓ Om budgeten är nära att överskridas

✓ Vilka kunder har högst/lägst lönsamhet

✓ Vilka medarbetare har högst/lägst beläggning

 

Rapportpaket-erbj-2

 

Kontakta oss