Jobba hos oss

Vill du ge företag råd att växa sunt?

Vill du hjälpa företag att göra mer med mindre? Är du en ödmjuk, driven och socialt supersmart lagspelare? Då ska du jobba hos Ekonomibolaget. Vill du bli en del av stans vassaste redovisningsbyrå? Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som kan förstärka våra redovisningsteam.

Hos oss ska du jobba om du är bäst i branschen, tycker om att jobba i team och att dela kunskap. Framförallt vill du bli bäst på att kommunicera ekonomiska möjligheter som hjälper våra kunder att utvecklas genom att skapa mer värde med mindre resurser! För vi tror att när våra kunder växer, då växer också vi som företag och du som konsult.

 

Just nu söker vi bland annat:

✓ Teamledare: Som teamledare ser vi gärna att du har gedigen erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå eller motsvarande konsultverksamhet. Våra teamledare på Ekonomibolaget har minst 10 års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå och har tidigare arbetat i ledande befattningar. De är utbildade i hållbarhetsredovisning, projektstyrning, målstyrning, processledning och retorik.

✓ Redovisningskonsult: Som redovisningskonsult jobbar du bland annat med bokslut, årsredovisningar och skatterådgivning och vi vill att du har några års erfarenhet från detta. Våra redovisningskonsulter på Ekonomibolaget har minst 5 års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå.

✓ Junior redovisningskonsult: Som Junior redovisningskonsult på Ekonomibolaget har du minst 3 års erfarenhet från redovisningsbyrå och har grundläggande bokslutskunskaper. Som junior redovisningskonsult sköter du bland annat den löpande bokföringen samt avstämningar.