Hyr en ekonomichef

Hyr en ekonomichef

I takt med att ert företag växer ökar behovet av hjälp och rådgivning kring och styrning av ekonomin. Som kund hos oss på Ekonomibolaget får ni automatiskt tillgång till hela vår samlade kompetens bland våra konsulter. Istället för att anställa en ekonomichef när verksamheten växer – vänd er till oss, så hjälper vi er att fylla den rollen!

I små och medelstora företag finns inte alltid behovet av att ha en heltidsanställd ekonomichef. I många fall är det mer lönsamt att outsourca ekonomichefsrollen, som bara jobbar när ni har behovet av det – på så sätt frigör ni tid och ekonomi till annat i verksamheten.

Flera av våra auktoriserade konsulter har lång erfarenhet från arbete som ekonomichefer, controllers och CFO:s. Anlitar ni oss som redovisningsbyrå får ni automatiskt tillgång till betydligt mer kompetens än vad en vanlig redovisningskonsult kan erbjuda: Hos Ekonomibolaget har ni möjligheten att hyra in kompetensen hos en ekonomichef efter de behov och önskemål som ert företag har.

Våra ekonomichefer kan ni anlita för kortare uppdrag eller längre perioder, vid övergångsperioder eller när ni behöver stöttning i specifika projekt. Våra konsulter är flexibla och vana vid att arbeta i olika miljöer och branscher.

 

Kontakta oss