Årets redovisningskonsult

 

Kontakta oss

EB_7_4_22-548

Årets redovisningskonsult 2017


 

Ekonomibolaget är stolta att kunna meddela att vår CFO Niklas Högstedt har nominerats till priset som Årets Auktoriserade Redovisningskonsult och är en av tre konsulter som nått hela vägen till slutnomineringen. Priset delas ut årligen sedan 2015 av den ledande branschorganisationen Srf Konsulterna. De nominerade är personer man vill lyfta fram som goda förebilder för yrkeskåren och som på ett aktivt sätt jobbar för branschens utveckling.

– Niklas är oerhört skicklig på att skapa ekonomistyrning åt våra kunder som hjälper dem att nå sina mål och som får dem att engagera sig mer i ekonomin. Han får ofta höra att han förklarar på ett sätt som gör att alla förstår, och då ska man ha i åtanke att han ofta hjälper kunder med avancerade skatteupplägg och komplexa strukturaffärer, säger Linda Högstedt, CEO på Ekonomibolaget.

Rådgivning för småföretagare är en av Niklas starkaste sidor och under året har han figurerat i media med debattinlägg om regeringens förslag om ändrade 3:12-regler, som reglerar beskattningen för fåmansföretagare.

– Jag älskar att hjälpa entreprenörer att förverkliga sina drömmar! Säger Niklas. Nomineringen kom som en överraskning för mig, men den hänger säkert ihop med mina debattinlägg. 3:12-reglerna berör en stor del av det kundsegment som vi redovisningskonsulter hjälper dagligen i vårt arbete. Det här visar att kompetensen hos oss auktoriserade redovisningskonsulter även omfattar rådgivning som kundföretagen både har stort behov av och stor nytta av.

Vinnaren utses vid Srf Konsulternas kongress på Solvalla 28 september.

På galan delas även pris ut till Årets Auktoriserade Lönekonsult, där Marie Eishayeh från Ekonomibolagets systerföretag Lön & HR Bolaget är en av tre som nått slutnomineringen och därmed har chansen att plocka hem priset.

 Att ha två nominerade medarbetare känns jättekul! Det betyder att vi inte bara har roligt och utvecklas på jobbet, utan att vi verkligen gör en positiv skillnad för våra kunder. Vi kommer att fortsätta satsa stort på våra medarbetares utveckling och på att fortsätta skapa makalöst bra kundupplevelser, säger Linda Högstedt.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Linda Högstedt, CEO Ekonomibolaget, 070-863 20 90

 

Mer information om Srf Konsult och Srf-dagarna hittar du på www.srfdagarna.se.

Kontakta oss

 

Varför du ska outsourca din ekonomi

Flexibilitet och skalbarhet

Företagets ekonomiska behov kan variera över tid, speciellt under tillväxt- eller nedgångsperioder. Genom att outsourca kan man enkelt anpassa omfattningen av tjänsterna efter behov, vilket ger ökad flexibilitet och skalbarhet.

Fokus på kärnverksamheten

Genom att överlåta ekonomiska uppgifter till specialister kan företag fokusera mer på sin kärnverksamhet och strategiska mål. Det frigör tid och resurser som kan användas för att förbättra produkter, tjänster och kundrelationer.

Tillgång till expertis

Ekonomi och redovisning kan vara komplicerat och kräva specialkunskaper. Genom att outsourca till etablerade ekonomiföretag eller revisorer kan man dra nytta av deras expertis och erfarenhet, vilket kan minska risken för fel och felaktigheter i bokföringen.

Kostnadsbesparingar

Genom att outsourca ekonomin kan företag undvika kostnaderna för att anställa och utbilda intern personal för ekonomiska uppgifter. Istället kan de betala för de tjänster de behöver, när de behöver dem, vilket kan vara mer kostnadseffektivt på lång sikt.